kepada semua member batch 23-sekolah menengah sains raja tun azlan shah.... as the bAtch leadEr... i've made a fORum fOr us... spEcial fOrum fOr sEratas23... for us, so we can always bring bAck our mEmoriEs... aNd will nEVer fOrgEt it...
 
HomeHome  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 bile nak wat reunion???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
berry_nie



Number of posts : 7
Age : 26
Location : taiping + klang
Registration date : 18/05/2009

PostSubject: bile nak wat reunion???   Fri Jun 12, 2009 6:00 am

walaupun ak ase patutnye ketua batch yang kena wat topik ni...
tapi ak sebagai member batch 23 ni ase mcm nak gak timbulkan topik ni..
walaupun belum cukup setahun kite dah kuar sek tapi ak betul2 ase windu kat kowang...
so..kowang bgla idea agaknye bile mase yang sesuai untuk kite wat reunion 23
bak owang cakap rancang awal2 lagi bagus walaupun mase belum lagi...

cadangan ak: masa : 15 tahun akan datang..33 tahun umur kite
tempat : xkisah..asal selesa
alasan : mase 2 konfem kite dah abs study n dah dirikan rumah
tangge...haha..bolehla share2 story bile jumpe...
Back to top Go down
View user profile
eluN_oKieY8



Number of posts : 8
Registration date : 06/12/2008

PostSubject: wOWOOwowow!!reUNIoonn!beSShh@@!!ahahahah   Tue Jul 07, 2009 1:54 pm

wawaAWAawAAwaw!
ckP pasaL reUNionn nhhh!mmg beshhh pownn!
hahhHHaha!
ape agyy!
joM ar!
wt reuNiON sKUNK pon xpaaa!!
ahhAhAhhahAHAH!!!
smgAT neyyhh!
hahHHhAHAHh
Back to top Go down
View user profile
alfiangosti



Number of posts : 3
Age : 26
Location : perak
Registration date : 07/12/2008

PostSubject: Re: bile nak wat reunion???   Wed Jul 08, 2009 4:49 am

hm...
reunion ek....
bgus jgak tu...
tapi,reunion tu mesti duk asrama...
baru rasa best...
hehe...
rindu kat katil aku di b 1-1 tu...
hehe...
wlaupun dorm aku dekat dgn dwan bsar,tapi yg lmbt msti aku n bdak2 dorm aku.
haha king
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/alfiangosti
ikemal



Number of posts : 3
Registration date : 09/12/2008

PostSubject: Re: bile nak wat reunion???   Tue Jul 21, 2009 4:54 am

haha..btol2 gost.. bib ngan hang..zaid.. haha.. afro
Back to top Go down
View user profile
ketua batch
Admin


Number of posts : 17
Age : 26
Registration date : 28/11/2008

PostSubject: ohh nk wat reunion???   Wed Aug 05, 2009 12:49 am

firstly, thanks to berry nie...
sbb wat topik ni...
ak ada tpikir nk wat topik ni dlu cume ase cm awal sgt....
hahaha...

reunion???
bdsarkan condition skang...
agak susah la coz suma dah masuk matrik, u and kolej...
cuti pn tak sama....
kalu buat, mmg takleh expect suma budak batch datang....
masing-masing sibuk dan ada hal....

but that doesn't mean kte takleh wat reunion...
in fact dah ada pn member2 batch yg wat reunion kecil-kecilan...
contohnya cam bdak2 laki yg slalu jmpak kt tepeng jalan2 n tgok wayang...
dan some gurlz yg juga lepak bsama2 kt tpeng n ipoh(ak dgaq cita la...)
kire cm reunion gak la tu...
mini-reunion...hhahahaahah!

okeh nk wat reunion kan....
insyaAllah ak bleh uruskan.....
nk tunggu smpai 33tahun???ahhh lamanya...
ak nk wat taun ni gak!!!! Laughing
kalau bleh la...

first and upmost, ak nk taw bila cuti korg...
mksud aku, cuti semester korg bila....
so that aku leh arrange tarikh yg most of us cuti n free...
bru sume dapat hadir....
inform la ek(kt sini or kt blog) korg cuti bila...

aku cadangkan awal bulan satu taun depan....
sebab aku ngah cuti semester time tuh....
hahahaaha...kita mai tdoq kt skoul la....
3 hari 2 malam...
wat aktiviti2 cambes cm mandi sungai kt blakang surau(rindu siot)...
jumpak cikgu ramai-ramai....
bg ceramah kt budak-budak(gaya old boys sgt..)
kutip derma utk skolah...
n mlm tu, ada dinner besar-besaran....
ok tak idea aku nih???

sume ni akan jadi bes kalu sume member batch dpt datang....
hopefully boleh jadi la kan....
kalu tak stuju tarikh tu, gtaw la tarikh laen yg sesuai....
sbb tarikh je masalah skang.....
kalu nk buat boleh je insyaAllah(korg kene bg kerjasama la ek)
okay???? suggest me the best date for us....!!
hahahaaha...
bom
Back to top Go down
View user profile http://seratas23legends.forumotion.com
krul_prodigy10



Number of posts : 6
Age : 26
Location : penang
Registration date : 02/12/2008

PostSubject: Re: bile nak wat reunion???   Sat Aug 08, 2009 11:39 am

gosti.
dorm B1-1 paling bersih kot!
wakaka.
xslalu pun kena panggil kat assembly.

lan.
sesuai wat january-march 2010.
aku cuti sem time 2 gak.
buat masa skang 2 je cuti aku.

satu lagi cadangan utk ang.
maybe kita leh wat social network baru.
yang ning.com 2.
kat situ senang sket nak sembang2.
sini sangat susah n aku rasa xramai yg bukak.
seyesly.
banyak org pakai 2 skang kalo cam alumni.
aku suggest je tapi xtau nak create.
mintak tolong sapa yg master nak create mende2 tu.

bila dah create member2 yg ada blog n account2 lain boleh promote2 kan.
aku volunteer promote social network 2.

thanks.
Back to top Go down
View user profile http://www.prodigy10.blogspot.com/
berry_nie



Number of posts : 7
Age : 26
Location : taiping + klang
Registration date : 18/05/2009

PostSubject: Re: bile nak wat reunion???   Wed Aug 12, 2009 12:45 pm

thanks lan...
ak setuju jer tentang rancangan yang ko cakap 2..
yup masalahnye tarikh..
tapi ak ase awal bulan januari budak matrik x cuti la...
ak ase x boleh kot wat mase 2..
hmm..
kalo tahun depan lagila susah..
ramai budak2 yang abs foundation or pra-u akan fly..
bdk2 matrik yang dapat tawaran luar negare pun maybe akan ikut same..
kite x tau kan..
sebab 2 ak ase nak wat waktu umur sekarang maybe susah..
tapi kalo kite memang majoriti dapat date yang sesuai okla..papepun..ak windula kowang sume.. lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
ultraman_aCe



Number of posts : 4
Age : 26
Location : Penang
Registration date : 30/11/2008

PostSubject: Re: bile nak wat reunion???   Thu Aug 27, 2009 1:57 pm

w0w....

reunion2.... haha....
ku ok ja wei....

tp klau wt bulan januari ku rsa mcm ok gk...
haha.. wei buat tema...
c0splay... wakakaka... Very Happy

cdangan ja...
tk kesah la...
apa2 pn pstikn wat reuni0n...

aku sntiasa support... lol! lol!

BATCH-23 LEGENDS
Back to top Go down
View user profile
najwa_hamali



Number of posts : 13
Age : 26
Location : puLau PinAnG
Registration date : 30/12/2008

PostSubject: Re: bile nak wat reunion???   Fri Sep 25, 2009 2:24 am

salam..reunion..reunion...nak3..x sabar...
tapi lan taw2 jelah cuti dak uia nih...
pelik sikit dengan cuti korang suma....
huhuh Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile http://najwahamali.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: bile nak wat reunion???   

Back to top Go down
 
bile nak wat reunion???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
SERATAS 23 LEGENDS :: Your first category :: bATcH 23 bERFoRum....!-
Jump to: